Har du spørgsmål? Ring idag på
2085 1545

Anlægsgartner for private

Anlægsgartner med fokus på anlæg

Skal du som privat anlægge have efter nybyggeri, eller skal du have renoveret din have, så er det 3TF Anlægsgartner Aps, du skal kontakte. 

Vi er specialister i alt vedr belægninger, dvs fliser, granit eller teglklinker, samt tilstødende elementer, som kantsten, støttemure, trapper og efterfølgende beplantning og græsplæne.

Vi har erfaringen i hvordan en støttemur skal dimensioneres så den bliver stående, år efter år. Vi ved også hvordan din indkørsel skal dimensioneres, så du undgår sporkørsel, et problem mange ældre parcelhuse i dag døjer med. 

Har du brug for rådgivning mht materialevalg eller hvad der passer til din ejendom, så er faglig sparring vejen frem, kontakt os gerne.

Se under punktet Private referencer for inspiration til dit haveprojekt, vi har lavet mange andre projekter end dem der her er vist.

Kontakt os for et godt tilbud

Kontakt os for en snak om dine behov - så giver vi et skræddersyet tilbud på dit projekt. Eller ring til Christian på mob 20851545


Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af anmeldelser på​ Facebook3TF Anlægsgartner Aps - Frifeltvej 129, 7000 Fredericia
Telefon: +45 20 85 15 45
hch@3tf.dk