Har du spørgsmål? Ring idag på
2085 1545

Anlægsgartner til erhverv

Din anlægsgartner til det professionelle segment 

Hvis du er professionel aktør, har vi erfaring i større udbudsprojekter, både nybyggeri og renoveringer. 

Vi samarbejder med flere entrepenører allerede, og kender alt til 
projektledelse, tilbudslister, situationsplaner, acontoafregninger, kvalitetssikring, AB92, deadlines og alt det andet der følger med livet på de store byggepladser.

Vi plejer at sige, at vi arbejder i Trekantsområdet, men trekanten bliver bare større, dag for dag, pt arbejder vi fra Sønderborg til Herning og København, og projekterne ligger typisk fra 0,5-5 mill. 

Vi overtager typisk fra udlagt bærelag, og står så for alt det der skal være færdig til jeres aflevering, inklusiv elementer i terræn, græs og beplantning.

Vi er rigtigt gode til planlægning, og til dato har vi altid afleveret til aftalt tidspunkt, og 1. års gennemgang ser vi altid frem til med ro i maven. 

Vores folk består af udlærte anlægsgartnere, samt en række elever og ufaglærte. Der er typisk i alderen 18-45 år, og møder altid ind med godt humør på pladsen. Vi har alt det grej som de bruger i dagligdagen, gravemaskiner, læssemaskiner, Hunklingere til maskinlægning, flisesugere, alt det som gør dagligdagen effektiv.

I vil også blive positivt overrasket, når I ser hvor ryddelige vore pladser er, det er aldrig vores paller og plast, der blæser omkring på pladsen, det går vi rigtig meget op i. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, så vi kan finde ud af hvordan vi fremover skal samarbejde, eller ring til Niels på mob 40932010.


Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af anmeldelser på​ Facebook3TF Anlæg A/S - Frifeltvej 129, 7000 Fredericia
Telefon: +45 20 85 15 45
hch@3tf.dk