Har du spørgsmål? Ring idag på
2085 1545

Træfældning

Vi udfører professionel beskæring af træer og træfældning i Kolding, Vejle og Fredericia

Trænger dine træer til at blive beskåret? Vi har mangeårig erfaring med beskæring af træer samt træfældning og udfører professionel beskæring i Trekantsområdet.

Lad os stå for træfældning i din have

Har du brug for træfældning, da et af dine træer tager alt solen fra haven eller du bare ønsker mere plads i haven, så kan vi hjælpe dig. Vores mange års erfaring gør at vi kan klare alle opgaver indenfor træfældning. vi tilbyder primært træfældning i Kolding, Vejle og Fredericia.

Sådan beskærer vi træer

Vi beskærer dit træ, så det stadigvæk beholder formen, samtidig med der bliver plads til vækst. Beskæring udføres, så træet er i harmoni med sine omgivelser. Beskæring varierer i praksis fra opgave til opgave, og indbefatter alt fra bortskæring af grene til udtynding af toppen.

Topkapning med precision

Skal toppen tages af træet for at give mere plads til omgivelserne? Vi har mangeårig erfaring med topkapning af træer og udfører topkapning i Trekantsområdet.

Sådan klare vi topkapning af dine træer

Topkapning er en disciplin, der kræver professionelt mandskab og god erfaring. Hos 3TF Anlægsgartner ApS har vi begge dele. Vi klatrer op i træet og tager det ned styk for styk, under kontrollerede forhold. Alle stykker bliver firet omhyggeligt ned og lægges forsigtigt på jorden, så omgivelserne tager mindst muligt skade.

Specialister i styning og beskæring af træer

Fylder træet for meget? Styning er et godt alternativ til fældning, så kontakt 3TF Anlægsgartner ApS for professionel styning i Trekantsområdet.

Sådan gør vi

Styning er en kraftig form for beskæring, hvor vi bortskærer hele træets krone for at give plads til ny vækst. Styning udføres med optimale resultater om vinteren på træer som el, ask, elm, lind, eg, pil, poppel, navr, hassel, tjørn og avnbøg.

Skræddersyede tilbud på beskæring af træer, træfældning, topkapning eller styning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på beskæring af træer eller en af vores andre services, så kommer vi ud og tager en snak om de muligheder der er for dit træ i dine omgivelser.

Vi udfører beskæring og træfældning i blandt andet Fredericia, Vejle, Kolding og Haderslev.


Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af anmeldelser på​ Facebook3TF Anlægsgartner Aps - Frifeltvej 129, 7000 Fredericia
Telefon: +45 20 85 15 45
hch@3tf.dk