Har du spørgsmål? Ring idag på
2085 1545

Lokal havemand af global karakter – også når det kommer til haveanlæg

Skal du have nyt haveanlæg? Så udfører vi hos Trekantens Træfældning professionel haveplanlægning og haveanlæg, og vores team af erfarne anlægsgartnere følger processen fra planlægning til anlægning.

Få din drømmehave!

Er haven tilgroet, fuld af forskellige beplantninger eller har du ikke lyst til at være i din have? Her kan vi hjælpe dig. Vi er specialister i nyanlæggelse af haver og andre grønne anlæg. Kom med dine input, og så klarer vi alt fra planlægning til anlægning af haven, og det gælder både græs, planter, bede, buske, træfældning og belægning med fliser/sten.

Med vores ekspertise inden for haveanlæg får du en homogen og harmonisk have efter din smag. Vi sikrer altid at dine ønsker og behov bliver integreret, så du i mange år frem kan få glæde af dit nye haveanlæg.

Vedligeholdelse af haver og dine grønne arealer

Haven passer ikke sig selv, så lad os passe dine udendørs arealer. Vi udfører professionel og pålidelig haveservice og vedligeholdelse af haver i Trekantsområdet.

Sådan vedligeholder vi din have

Vi vedligeholder din have og yder professionel og pålidelig haveservice. Vi varetager pasning af alle former for udendørs arealer, hvad enten det drejer sig om almindelig vedligeholdelse såsom hækklipning og græsslåning eller det mere specialiserede såsom gødning, såning og korrekt beskæring af beplantninger.

Lad os klare din tilgroede have

VI UDFØRER RYDNING AF STORE SOM SMÅ AREALER

Er haven groet til? Start på en frisk, og lad os ordne din tilgroede have. Vi foretager professionel rydning og fjerner bevoksning af enhver art, også træfældning. Vi laver rydning af tilgroede haver i Trekantsområdets haver.

Sådan ordner vi tilgroede haver

Vi rydder naturligvis haven efter dine anvisninger. Der kan være tale om en total rydning eller en delvis rydning – det er op til dig. Vi udfører professionel rydning af tilgroede haver, f.eks. med henblik på nyanlægning, og vores ekspertviden inden for haveanlæg sørger for, at buske, træer etc. ikke dukker op igen.

Etablering af surbundsbede og rådgivning om vedligeholdelse

Overvejer du et surbundsbed? Lad os gøre det sure arbejde, og nyd høsten, når Rododendronen står i fuldt flor. Med etablering af et surbundsbed er der mindre vedligeholdelse for dig, når først bedet er lagt.

Sådan ertablere vi surbundsbede

Et surbundsbed er et bed forbeholdt planter, der bedst eller kun trives i sur jord – f.eks. lyngplanter eller blåbær. Vi anlægger bedet, hvor det har de bedste vilkår, vi skaber de rette surbundsforhold ved hjælp af f.eks. surt virkende kunstgødning eller spagnum jord, der sikrer en passende pH værdi til surbundsbedet.

Kontakt os for nyt haveanlæg

Skal du have anlagt en ny have? Så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi rådgiver om planter, buske, græs, bede og terrasser og informerer om den rette vedligeholdelse. Vi er med hele vejen, når det gælder etableringen af jeres nye haveanlæg.

Vi har lavet et utal af haveanlæg for vores kunder i blandt andet Vejle, Fredericia, Kolding, Haderslev og hele Trekantsområdet.


Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af anmeldelser på​ Facebook3TF Anlægsgartner Aps - Frifeltvej 129, 7000 Fredericia
Telefon: +45 20 85 15 45
hch@3tf.dk