Har du spørgsmål? Ring idag på
2085 1545

Professionel brolægning og fliseanlægning af terrasser, indkørsler m.m.

Få nyt liv i haven med ny belægning af fliser. Vi samarbejder hos Trekantens Træfældning med de bedste fliseleverandører, så du får det største og bedste udvalg. Vores medarbejdere er eksperter i at lægge smukke og dekorative anlægninger af fliser, og præsenterer dig gerne for dine muligheder for en flot og holdbar flisebelægning.

Vi har hjulpet både private, erhverv og institutioner i bl.a. Vejle og Haderslev med nye flotte fliselægninger.

Udover flisebelægning, tilbyder vi som anlægsgartner også træfældning og etablering af nyt have anlæg.

Du kan blandt andet få flisebelægninger med:

  • Beton
  • Brosten
  • Granit
  • Tegl

Sådan klare vi flisebelægning

Inden vores faglærte anlægsgartnere igangsætter arbejdet, sørger vi altid for at høre dine ønsker, så du er garanteret det resultat, du ønsker. Vi anlægger blandt andet fliser til terrasser, indkørsler og gangstier. Vores mangeårige erfaring kommer dig til gode i planlægningsarbejdet, i udvælgelsen af fliser og i fliselægningen, fordi vi arbejder professionelt, effektiv og har den fornødne viden til at skabe smukke resultater. Vi udfører alle former for belægningsopgaver med fliser.

Har dine i allerede anlagte fliser brug for rens og vedligeholdes, tilbyder vi også renholdelse af fliserarealer.

Brolægning udført at specialister

Vi samarbejder naturligvis med de bedste leverandører, så du kan få de sten, du ønsker, til din brolægning.

Skal du have anlagt en ny terrasse eller indkørsel? Vi er specialister i smuk og dekorativ brolægning til både private, erhverv og institutioner. Vi udfører professionelt brolægningsarbejde Trekantsområdet.

Sådan gør vi når det kommer til brolægning

Vores faglærte anlægsgartnere udfører brolægning til terrasser, indkørsler, gangstier, bede m.m. Vores mangeårige erfaring kommer dig til gode i planlægningsarbejdet, i designet, i udvælgelsen af materiale og naturligvis i selve brolægningen. Vi udfører alle former for belægningsopgaver.

Belægningsarbejde med natursten - bl.a. terrasser, indkørsler m.m.

3TF Anlægsgartner samarbejder med de bedste leverandører, så du får det største og bedste udvalg i natursten såsom skifer, granit m.m.

Skal du have ny terrasse eller ny indkørsel? Vi er specialister i anlægning af smukke stenarealer til både private, erhverv og institutioner. Vi udfører kvalitets belægningsarbejde med natursten i Trekantsområdet.

Natursten til belægningsarbejde

Vores faglærte anlægsgartnere anlægger natursten til terrasser, indkørsler, gangstier m.m. Vores mangeårige erfaring kommer dig til gode i planlægningsarbejdet, i design, i udvælgelsen af natursten og i anlægningen. Vi udfører alle former for belægningsopgaver med natursten.

Søsten og granitskærver som belægning

Vi samarbejder naturligvis med de bedste leverandører, så du får det største og bedste udvalg i søsten og granitskærver.

Skal du have lagt ny indkørsel, have nye sten på gårdspladsen eller bare pynte dine surbundsbede? Søsten og granitskærver egner sig fremragende til begge dele. 3TF team af anlægsgartnere står klar med professionel assistance i Trekantsområdet.

Overvejer du at skifte perlestenene ud med søsten og granitskærver

Vores faglærte anlægsgartnere anvender søsten og granitskærver til indkørsler, gangstier, bede m.m. Vores mangeårige erfaring kommer dig til gode, hvis du overvejer at skifte perlestenene ud med lækre søsten eller granitskærver.

Få et tilbud på dit projek med belægning af fliser eller udlægning af sten

Alle belægningsopgaver er forskellige og vi går altid til en opgave med nye øjne, så vi kan skabe unikke løsninger for dig som kunde. Efter besigtigelse giver vi et konkret tilbud på baggrund af opgavens omfang, og sammen med dig udarbejder vores anlægsgartnere en plan for fliseanlægningen. Vi kører ud som anlægsgartner i hele Trekantsområdet her i blandt byerne Vejle, Fredericia, Kolding og Haderslev.


Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af anmeldelser på​ Facebook3TF Anlægsgartner Aps - Frifeltvej 129, 7000 Fredericia
Telefon: +45 20 85 15 45
hch@3tf.dk