Har du spørgsmål? Ring idag på
2085 1545

Anlægsgartner

Anlægsgartner i Kolding og Fredericia der kan klare enhver opgave

Vores stor udbud af services gør os til det oplagte valg når du mangler en anlægsgartner i Kolding og Fredericia til have anlæg. Der er ikke en opgave der er for stor eller for lille, og vi har kompetencerne til at klare enhver opgave.

Står du og har brug for en anlægsgartner til dit næste haveprojekt eller som erhvervsdrivende der har større grønne arealer, kan du trygt overlade det til os.

Hækklipning udført at professionel fagmand

Tjørn, liguster, bøg. Vil du væk med din hæk, eller skal den bare trimmes, så tilbyder 3TF Anlægsgartner ApS professionel hækklipning til både private, erhverv og institutioner i Kolding, Fredericia og hele Trekantsområdet.

Sådan klarer vi din hækklipning

En hæk skal være velplejet og velklippet. Detaljerne betyder noget. Vi tilbyder professionel hækklipning og vedligeholdelse af din hæk. Ingen opgave er for stor eller lille – og både private kunder såvel som erhverv og institutioner kan trygt overlade vedligeholdelsen af deres hæk til 3TF Anlægsgartner ApS professionelle fagmænd.

Vi vedligeholder og anlægger græsarealer til både private og erhverv

Har din græsplæne brug for nyt liv? Er fællesarealerne i baggården eller på sportspladsen nedslidte? Hos 3TF Anlægsgartner ApS klarer vi alt inden for vedligeholdelse og opfriskning af græsarealer.

Sådan gør vi

Vi anlægger, skadebehandler og vedligeholder dine græsarealer med professionel indsigt og ekspertise. Vi klarer alt fra almindelig vedligeholdelse som græsslåning til anlægning af nye græsarealer ved rullegræs eller såning. Vi reetablerer også græsarealer ved at fjerne uønsket vækst og derefter foretage eftersåning.

Havepleje og håndtering af træerne i din have

Skygger træerne i haven, eller skal der gøres plads til en ny terrasse? 3TF Anlægsgartner ApS varetager alt fra beskæring til fældning af træer i din have. Brug en professionel fagmand, brug 3TF Anlægsgartner ApS.

Sådan klarer vi pleje af din have

Vi udfører professionel træfældning, almindelig beskæring og specialiseret beskæring som styning og topkapning. Vi sikrer en korrekt og sikker behandling af havens træer, og ydermere tilbyder vi flishugning af de afskårne grene – en god bund til havens bed. Vi fliser også, hvis du selv har været i gang med saven.

Vi tilbyder professionel vedligeholdelse og renholdelse af dine flisearealer

Havens flisearealer skal tilses regelmæssigt. Vi tilbyder professionel renovering, renholdelse og anlægning af store som små flisearealer i Fredericia og Trekantsområdet.

Sådan ordner vi dine fliser

Vi tager hånd om havens flisearealer. Hvad enten der er tale om højtryksrensning, afretning af flisearealer eller en nyanlægning, så er vi klar. Efter en hård vinter f.eks., så bør flisearealer besigtiges af en fagmand og evt. planeres på ny – 3TF renoverer, renholder og vedligeholder dine flisearealer.

Kontakt os for et godt tilbud

Vi udfører alle opgaver indenfor anlægsarbejde. Det kan være enkeltstående opgaver, eller opgaver som er en del af en længerevarende serviceaftale. Kontakt os for en snak om dine behov - så giver vi et skræddersyet tilbud på dit projekt.

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder som anlægsgartner i Kolding, Fredericia og Haderslev og resten af trekantsområdet.


Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af anmeldelser på​ Facebook3TF Anlægsgartner Aps - Frifeltvej 129, 7000 Fredericia
Telefon: +45 20 85 15 45
hch@3tf.dk